ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ GLOBAL LIVESTREAMING

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 21:00 GMT+2
&
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 14:00 GMT+2

Απευθείας από την κεντρική σκηνή του Gazarte

Εκεί που η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στον αγαπημένο της χώρο, το Gazarte, και μπαίνει απευθείας στα σπίτια μας και στις καρδιές μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, με δύο ιδιαίτερες LiveStreaming παραστάσεις.

Η πρώτη θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9:00 το βράδυ και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά της υφηλίου να παρακολουθήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Τα διαχρονικά της τραγούδια θα ηχήσουν μέχρι την Αυστραλία και την Αμερική, σε κάθε ήπειρο και σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα από την κεντρική σκηνή του Gazarte, η οποία μεταμορφωμένη σε ένα άνετο καθιστικό, μας μεταφέρει δίπλα στη μοναδική ερμηνεύτρια, για να απολαύσουμε τα ωραιότερα τραγούδια της σαν να είμαστε εκεί μαζί της.

Με τις ξεχωριστές της ερμηνείες, με ροκ διάθεση και συντροφιά τους ταλαντούχους μουσικούς της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εγκαινιάζει μία νέα εποχή και στέλνει σε όλους μας ένα μήνυμα:

«Μετά από τόσο καιρό και την διάθεση να ανεβάζει θερμοκρασίες σαν τη λάβα του ηφαιστείου, η ψυχή μας αυτή τη φορά θα ενωθεί διαδικτυακά! Ενέργεια, δύναμη, πάθος και ευαισθησία θα ορμήσουν να σας αγκαλιάσουν. Εσείς είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και του μουσικού σύμπαντός μου. Εδώ λοιπόν στο GAZARTE, εμείς θα σας περιμένουμε!! Απευθείας στην καρδιά με την μουσική, κινητήριο δύναμη. Μου έλειψε πάρα πολύ αυτή η επικοινωνία και έχω χαρεί αφάνταστα που έστω μέσα από την τεχνολογία η προέκταση των συναισθημάτων μου θα σας αγκαλιάσει. Καλή αντάμωση!!!»

Μουσικοί
Θωμάς Κοντογεώργης | Πιάνο/Eνορχηστρώσεις
Πέτρος Βαρθακούρης | Μπάσο
Παντελής Ντζιάλας | Κιθάρες
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος | Τρομπόνι
Κώστας Μυλωνάς | Drums
Τάκης Βασιλείου | Κρουστά

Οργάνωση Παραγωγής 
Τώνια Δραγούνη

Παραγωγός
Breakthrough Productions

Τεχνική Ομάδα
Ζαχαρίας Σταμούλος – Ηχοληψία
Στέφανος Χατζόπουλος – Ηχοληψία Σκηνής
Αλέξανδρος Χιλς – Χειρισμός και Σχεδιασμός Φώτων
Κώστας Παπαδάκης – Σκηνοθεσία
Θεοφάνης Γκουντινάκης – Τεχνικός και Μίξη Εικόνας