18, 19 και 20 Μαρτίου 2016

Παιχνίδι με το χρόνο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
σε μια καινούργια, διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο

Το παρελθόν και το παρόν του τραγουδιού,
τραγουδια αγαπημένα που βγαινουν ξανά στο φως
με την μαγεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE!

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων MandolinARTE

Συμμετέχει στο τραγούδια ο Γιώργος Καραδήμος

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης

Οι έξι sold out συναυλίες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επιβεβαιώνουν την εντυπωσιακή επιτυχία των παραστάσεων της «Παιχνίδι με το χρόνο». 
Οι κριτικές που ακολούθησαν από γνωστούς και αγνώστους στα social media αποδεικνύουν ότι η παράσταση «Παιχνίδι με το χρόνο» είναι αναμφισβήτητα απο τα high lights του φετινού χειμώνα, μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Έγραψαν για την παράσταση:
Δεν ήμασταν απλοί θεατές αλλά τυχεροί συνταξιδιώτες. Σαν καλή νεράιδα του παραμυθιού βγήκε στη σκηνή για να σκορπίσει την αστερόσκονη της. Με ήχους οργάνων βγαλμένους από χορωδία αγγέλων, εξωπραγματικές ερμηνείες, κινήσεις αέρινες, γεμάτες μπρίο, τσαχπινιά, πάνω σε μια σκηνή, που δυσκολευόταν να σηκώσει το μεγαλείο της. Αφροδίτη Ν.
Μια απίστευτη δύναμη μέσα στο Μέγαρο Μουσικής μετουσιώνεται σε δική μας δύναμη το βράδυ της πρεμιέρας, μια δύναμη πάνω από φόβους και ανησυχίες, πάνω από κάθε προβληματισμό…. Η φωνή της γέμιζε το Μέγαρο, γέμιζε την Αθήνα και μας κρατούσε εκεί μαζί της για δυο ώρες και μας κρατούσε και μετά, γιατί πώς να αφήσεις το Μέγαρο μετά το παιχνίδι με τον χρόνο Ήταν για ηρεμία Ήταν για ξεσήκωμα Όπως το ζει κανείς. Σίγουρα πάντως ήταν για αποθέωση. Νεφέλη Γ.
Δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια τι ζήσαμε χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής με την αγαπημένη μας Άλκηστη. Ταξιδέψαμε κάπου αλλού μαγευτικά ξεχνώντας τα καθημερινά μας προβλήματα, ονειρευτήκαμε, τραγουδήσαμε, δακρύσαμε, χαλαρώσαμε, φύγαμε από το μέγαρο γεμάτοι δύναμη αισιοδοξία και χαρά να συνεχίσουμε. Άλκηστη θα είσαι για πάντα η σωτηρία της ψυχής μας!! Βίκυ Φ.
Πολύ φτωχά μου φαίνονται τα λόγια για να περιγράψω αυτό που ζήσαμε χθές βράδυ στην παράσταση της κ.Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών.  Γενοβεφα Σ.
Στο Μέγαρο παρακολουθήσαμε μια συναυλία από εκείνες που χαρακτηρίζονται και ως «greatest hits», κατά το δυνατόν. Και λέω κατά το δυνατόν γιατί εκ των πραγμάτων δεν χωράνε 41 χρόνια πορείας σε μια συναυλία 2 ωρών. Avopolis.gr
Μόλις γύρισα από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που ξεκίνησε πριν λίγες ώρες τις εμφανίσεις της στο Μέγαρο Μουσικής – δεν μπορώ να περιγράψω πως νοιώθω. Ας το πω πολύ απλά: Έχω φορτώσει ενέργεια, είμαι καλά συντονισμένος με τον εαυτό μου και ολόκληρο το σύμπαν (!), νοιώθω διαχρονικά ευτυχισμένος – και είμαι ολόκληρος μια μπαταρία που θέλει να ευχαριστήσει τους φορτιστές της……..  Η Άλκηστη χειρίστηκε την ζωή της και το δώρο της με τρόπο τέτοιο που τώρα πια η κάθε λέξη που λέει πέφτει στρογγυλή μέσα στο λάδι της ψυχής της και από εκεί φεύγει να ταξιδέψει ερμηνευμένη ξεκάθαρα, εκτοξευμένη με στόχο και πάθος και αληθινό συναίσθημα. Άρης Δαβαράκης
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «πετάει»  newpost.gr
Θα μπορούσα να κάνω ολοκληρωμένη ανάλυση γι’ αυτό, που ένιωσα εχθές βράδυ όπως και για το κατάμεστο μέγαρο μουσικής, αλλά θα αρκεστώ να πω ότι ήταν από τις πιο όμορφες παραστάσεις σου. Kανείς, μα κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτήν την παράσταση. Περήφανος ως φίλος και συνεργάτης σου! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!   Στέφανος Κορκολής

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έρχεται στις 18 και 19 Μαρτίου
στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε μια διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο.

Με την μοναδική της   φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, πορεύεται στα μουσικά μονοπάτια
που σμίγουν το χθες με το σήμερα, μεταφέροντας τραγούδια που έχουν
την πολύτιμη πατίνα του χρόνου, για να αφήσουν το έντονο στίγμα τους
για άλλη μια φορά.  
Μία  δυνατή μουσική συνάντηση που ξεσηκώνει τις αισθήσεις,
μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα.
Σ’ αυτό το μελωδικό ταξίδι  θα συναντήσουμε και τα κλασικά αγαπημένα τραγούδια, θα θυμηθούμε, θα ονειρευτούμε, θα τραγουδήσουμε κλείνοντας μαζί το μάτι στο χρόνο…

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα συνοδεύσει στη σκηνή η ορχήστρα νυχτών εγχόρδων MandolinARTE. 
Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά).

Ώρα έναρξης : 21.00

Τιμές εισιτηρίων :

1) Διακεκριμένη – 40€
2) Α ζώνη – 35€
3) Β ζώνη – 30€
4) Γ ζώνη – 25€
5) Δ ζώνη (μειωμένη ορατότητα) – 15 €

Φοιτητικό, συνταξιούχοι Α.Μ.Ε.Α. 7 € στην Ζώνη Β και Ζώνη Γ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ :
1.Ticketservices.gr
2.Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2310 895938
3.Εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
Πλατεία Αριστοτέλους 3

Παραγωγή Art –Tc Live
Υπεύθυνη προβολής & επικοινωνίας – Δέσποινα Κραουνάκη
Οργάνωση παραγωγής μουσικού συνόλου Τώνια Δραγούνη

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ALPHA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/EΠΙΛΟΓΕΣ
ΕΡΩΤΙΚΟΣ 94,8
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
BISCOTTO/BISCOTTO.GR/BISCOTTO RADIO
KULTUROSUPA.GR
MUSEEKART.COM
OUTNOW.GR
REJECTED.GR
MOODRADIO.GR